7 äritundi Golden Gate’i sillalt

Golden Gate’i sild on ikooniline ja nõuab kohest äratundmist.

Kuid kas olete kunagi mõelnud sellele kui a bränd? Allpool käsitlen seitset äriõpetust, mida saate maailma ühest tuntuimast arhitektuuriteosest õppida.

1. Jätkake oma brändi ülesehitamist

Ma elan vähem kui miili kaugusel ühest maailma kõige püsivamast kaubamärgist Golden Gate Bridge. See on olnud San Francisco rahvusvaheliselt tunnustatud sümbol alates 1937. aastast. 2005. aastal vallandasin oma labased kunstiesindajad ja hakkasin täiskohaga kunsti tegema ning seda ise müüma. Sain kogu raha endale jätta, aga pidin ka oma kaubamärgi üles ehitama. Kuna ma polnud kunagi varem ettevõtet alustanud, ei teadnud ma täpselt, kust alustada. Nii nagu kunstnikud otsisid inspiratsiooni teistelt kunstnikelt, vaatasin ma inspiratsiooni saami väljakujunenud kaubamärkide värvi, kirge ja lihtsust, näiteks:

  • Tiffany oma kui näide brändi värvi püsivast jõust. Me kõik tunneme ära Tiffany sinised kastid. Minu esimene veebisait oli inspireeritud Tiffanyst.
  • Dolce ja Gabbana, kaks disainerit, kes ühendasid oma ühise kire Itaalia vastu ja naiselikud kumerused, et luua omanäoline elegantne stiil ja massiivne järgijaskond. Jään truuks oma loodusest inspireeritud värvikirele.
  • Yuko Shimizu lihtne Hello Kitty sai alguse vinüülist rahakotist aastal 1974. Kui Hello Kitty sai 2014. aastal 40-aasta, teenis see kass ilma reklaamita 7 miljardit dollarit aastas. Tuletan endale alati meelde, et lihtsad ideed saavad võimust.

2. Loo tugev esimene ja viimane mulje

Minu elu-/tööstuudio vaatab otse üle Vaikse ookeani. Pimedas hilisõhtul ja väga varahommikul vaatan silla alt tulevaid ja väljuvaid luksuslikke kruiisilaevu. Iga reisija esimene ja viimane mulje San Franciscost on põgus, helendav pilguheit Golden Gate’i sillale tindise öötaeva all.

Kunstigaleriid ei jäta väga sooja esmamuljet ning esindajad tahavad kollektsionäärid ja kunstnikud eemal hoida. Kunstigaleriid on jäigad, külmad ja hirmutavad. Miks kõik sosistavad? Annan endast parima, et luua oma kollektsionääridega soe ja autentne isiklik side.

3. Lahendage olulisi probleeme

Golden Gate’i sild lahendab lahendamist väärt probleemi. See ühendab San Francisco Marini maakonnaga. Ilma selleta oleks mul väga pikk sõit veinimaale. Probleem või võimalus, mida ma täheldasin, seisnes selles, et vaatamata asjaolule, et meie reisimälestused on meile sageli kõige kallimad, on Napa orus ainsad asjad, mida neid mäletada, kleepuvad suveniirid ja stseenid Toscana viinamarjaistandustest. Otsustasin pakkuda sisukat kvaliteetset alternatiivi oma originaalsete õlimaalidega, mis on loodud kohalikes viinamarjaistandustes, ning eksklusiivsete kaunite kunstide reproduktsioonidega.

4. Looge väga funktsionaalne ilu

Alumine rida – disain on ülioluline, kuna see edastab väärtust. Sild pole mitte ainult väga funktsionaalne, vaid ka klassikaliselt ilus, nagu parimad kasutajaliidesed ja bränding. Ma armastan disaini – kunstikoolis õppisin tegelikult tööstusdisaini ja kõrvalerialana graafilist disaini. Ma olin kunstikoolis jube maalikunstnik; Ma õppisin hiljem maalima. Mulle meeldib disain, sest see on kõrgeima esteetilise taseme loominguline probleemide lahendamine.

5. Jääge paindlikuks

Ettevõtjad saavad ettearvamatute väljakutsetega kõige paremini toime tulla, kui oleme paindlikud. Golden Gate’i sillal on paisumisvuugid, et see saaks maavärinate survel painduda.

Kui ma oma äri alustasin, maalisin ma veinitootjate viinamarjaistandusi, müüsin neile reproduktsioone hulgi ja nad võõrustasid mind veini degusteerimistel, kus müüsin originaalseid õlimaale. Algselt oli see hea plaan. Sain üleriigilist ajakirjandust, sealhulgas HGTV ning ajakirjade Fortune ja Wine Enthusiast uudiseid.

[pullquote]Ettevõtjad saavad ettearvamatute väljakutsetega kõige paremini toime tulla, kui oleme paindlikud[/pullquote]

Aga mu vundament sai kõikuma. Üks väga suur veinitehas lasi mul teha 100 maali nende viiest Sonoma viinamarjaistandusest ja siis otsustasid nad, et ei viitsi mind veini degusteerimistel võõrustada. Mul oli palju laoseisu ja puudus tootlik müügikanal, kus seda müüa. Mul oli ühes korvis liiga palju mune. Siis tegi sama asja teine ​​mainekas veinitehas. Mul oli mõlemaga sõlmitud lepingud, kuid ma ei saanud endale õiguslikku võitlust lubada. See maavärin ja järeltõuge panid mind rahaliselt sassi. Kui olin end kindlaks teinud, keskendusin oma tähelepanu eratellimustele ja leidsin, et kollektsionäärid ei maksa mulle mitte ainult ette, vaid nendega oli ka meeldivam ja lihtsam töötada.

6. Ankurda end aluspõhja kivimitesse

Ettevõtja peab unistama, kuid olema edukas ja praktiline. Golden Gate’i silla graatsiline disain tõmbab teie pilgud ookeanilt üles California taeva poole. See konstruktsioon võib ulatuda taeva poole, kuid see on valmistatud terasest ja on kindlalt maa külge kinnitatud 100 jala paksusesse aluspõhja.

Kui teatasin, et kolin elatise nimel maalima ühte riigi ühte kallimasse linna, arvasid paljud inimesed esimest korda, et olen sama kõrge kui Golden Gate’i sild. Kuid ma teadsin, et mu praktiline korporatiivkontsert tõmbas mu hinge ja see pole kuigi praktiline. Seega seadsin endale konkreetse eesmärgi müüa 2005. aastal oma kunsti üle 100 000 dollari. Seejärel kirjutasin ja pidasin selle tegemi projektiplaani. Minu praktilised ärioskused tulid kasuks ja ületasin oma eesmärgi.

7. Ettevõtja on kunstnik

Golden Gate’i silla peaarhitekt Joseph Strauss polnud mitte ainult ambitsioonikas insener, vaid juhtus olema ka luuletaja. Meenutades mulle mu sõbra dr. Elliot McGuckeni tarkust (hip-hop-mogul Russell Simonsi ja dr Dre hüüdnimega Dr. E): „Iga artist on ettevõtja ja iga ettevõtja on kunstnik.” Väga edukad ettevõtjad on loomulikud loovad probleemide lahendajad. Iga ettevõte ja iga kunstnik peab edu saavutami lahendama probleemi.

Paljude kunstidega on suuri probleeme:
  • Kunstigaleriid on kunstnikust lahti ühendatud – nad on lamedad, külmad ja ausalt öeldes igavad.
  • Kunsti kogetakse enamasti dekoorina või taustamuusikana, kus kunstnik jääb üldiselt anonüüm ning vaatajal puudub suhestatav või tähenduslik kontekst, mis aitaks kunsti või kunstnikuga ühendust saada.
  • Paljud reisijad soovivad osta kunsti, et oma mälestusi tähistada, kuid see, mis on neile kunstina saadaval, on enamasti rafineerimata ja odavad suveniirid.
Ma lahendan selle probleemi järgmiselt:
  • Minu kollektsionääridele meeldib tegelikult osta otse kunstnikult kunstigaleriide asemel. Ja ma kasutan seda täielikult ära, luues suhteid oma kollektsionääridega.
  • Kutsun teadlikult inimesi oma loomeprotsessi, et pakkuda tähendusrikast konteksti ja muuta oma tööd võrreldavaks.
  • Reisijad otsivad kohalikku maitset. Minu kunst on inspireeritud minu adopteeritud kodust. Iga tükk on autentne koha ja ajahetke peegeldus.

Need on mõned õppetunnid, mille olen õppinud, kuid tunnistan esimesena, et ma alles õpin.

Ann Rea on San Franciscos asuv kunstnik ja ettevõtja. Tema inspireeritud ärilist lähenemist maalide müümisele on kajastatud HGTV-s ja Good Life Projectis, ajakirjas Fortune ja ajakirjades The Wine Enthusiast, mis on kajastatud raamatus Career Renegade.

About admin

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga