Ei anna töötajatele visiitkaarte

Kunagi töötasin kellegi juures, kes ei printinud töötajatele visiitkaarte, isegi mitte iga juhtumi puhul eraldi. Põhjus – mulle öeldi – oli see, et keegi ei teinud seda enam. Kõik kasutasid LinkedIni.

Asi on selles, et sellel tööandjal oli endiselt oma visiitkaart ja ta jagas seda potentsiaalsete klientidega kohtudes endiselt regulaarselt. On selge, et nad seda ei teinud tõesti arvan, et visiitkaardid on surnud.

Arvestades, et minu kolleegid ja mina kohtusime inimestega, kes võiksid olla huvitatud meie ettevõttest ja pakutavatest teenustest, oli see väga omapärane keeldumine.

Kindlasti tahtsite oma potentsiaali uute ettevõtete loomi maksimeerida?

Sellel juhtumil oli neli tagajärge:

  1. See takistas mind soovimast suunata uut äri
  2. See näitas mulle, kui oluline on hea suhtlus
  3. See andis mulle ülevaate minu tööandja mõtetest
  4. See pani mind mõistma, kui oluline on töötajatele visiitkaarte anda

Esimene tulemus oli ilmselgelt emotsionaalne ja piisavalt lihtne, et seda soovi korral vaigistada. Tõde on see, et ilma ehtsa selgituseta selle kohta, miks mulle ei saa usaldada oma ettevõtte visiitkaarti, ei tundnud ma erilist soovi uut äri suunata.

Aus selgitus oleks mu mõtlemise peatanud. Kui mulle öeldi, et see on eelarveprobleem, oleksin aru saanud ja tõenäoliselt jätkasin äritegevust. Kuid ilma mõistliku põhjuseta olin sunnitud leidma enda oma ja põhjused, mille välja mõtlesin, ei tekitanud minus soovi arutada tööd väljaspool tööd!

Hea suhtlemise tähtsus

Paljudel meist on suurepärased jamadetektorid. Me saame aru, kui inimesed ei ole ausad ega otsekohesed. Me ei pruugi teada, miks, kuid arvestades, et meie mõistus püüab pidevalt maailma mõtestada, olenemata meie haridusest või intellektist, ei kipu me peatuma enne, kui leiame põhjuse, mis on meie jaoks mõistlik.

Kui keegi peab teie sõnu tõlgendama, et aru saada, mida te tegelikult mõtlete, leiab ta palju tõenäolisemalt negatiivse põhjuse, peamiselt seetõttu, et kui põhjus oleks olnud positiivne, oleksite temaga kõigepealt avatud olnud.

Seetõttu on tööandjana töötajatega suheldes parim valik ausus.

Kui reaalsus on see, et te ei usalda oma töötajat oma ettevõtet väljaspool kontorit esindama, siis miks te ta üldse palkasite? See on midagi, millega mu tööandjal võis varem probleeme olla, sellest ka vastumeelsus. Kuid ka seda oleks võinud seletada.

Minu tööandja ei mõistnud, kui palju see keeldumine ja selle kehv põhjendus paljastas nende enda mõistuse ja töötajate arvamuse kohta.

[pullquote]Visiitkaart on agentuuri sümbol.[/pullquote]

Mis on visiitkaart tegelikult?

Visiitkaart on kohesed kontaktandmed, toimiv bränding ja reklaam. See paneb sind kaardile ja jätab mulje. Miks muidu peaksid sellised leibkonnanimed nagu Coca-Cola endiselt reklaamima? See on meeldetuletus teistele, et olete endiselt olemas. See suurendab võimalust, et keegi mõtleb sinule, kui ta vajab abi selles konkreetses eluvaldkonnas, isegi kui see on kaks aastat möödas.

Lisaks reklaamile on visiitkaart agentuuri sümbol. See ütleb, et teil on võim midagi teha. Teil on õigus ettevõtet esindada. Ootame ja loodame, et saate uusi ärisid. Me usaldame sind.

See keeldumine saatis vastupidise sõnumi. Seal oli kirjas:

  • Ma kardan. Ma kardan, et varastate mu ettevõtte. Ma kardan, et inimesed mäletavad sind, mitte mind. Ma kardan, et kui teete midagi valesti, peegeldub see minus halvasti. Ma kardan, et ma ei suuda kontrollida, kellele te viitate.
  • Ma ei usu oma palgavalikutesse. Ma ei usalda teid esindama ettevõtet nii, nagu ma tahan, et see esindaks. Ma ei usu, et olete minu ettevõtte sobiv esindaja.
  • Mul on südames oma huvid, mitte teie. Ma ei hooli teile valikuvabadust anda. Ma pole teid tulevikuplaanidesse lisanud. Igasugune edu on minu oma ja mitte tänu teile.

Kahjuks, kui teie töötajad teavad, et te ei hoolitse nende parimate huvide eest, on teil õnne, et nad viitaksid teie ettevõttele mis tahes positiivses valguses, rääkimata uutest ettevõtetest.

Kui visiitkaartide väljaandmata jätmine on raha küsimus, on see lihtne selgitus ja ma arvan, et te ei peaks kartma seda töötajatega jagada. Lõppude lõpuks, kuidas nad saavad aidata teil asju parandada, kui nad ei tea, et vajate abi?

Kellel peaks olema visiitkaart?

Ma ei väida, et kõigil teie ettevõttes peaks olema visiitkaart, ma lihtsalt ütlen, et neile inimestele, kellel on potentsiaali tuua uusi ärisid või kes saaksid kaarti ettevõttele mingil moel kasu tuua, tuleks anda võimalus. seda teha.

Kui te tõesti kuulute „visiitkaartide leeri, millel pole enam tähtsust”, on mul teist kahju. Need on olulised ja on tänapäeval sama asjakohased kui 20 aastat tagasi.

Ilma nendeta on teie töötajatel palju tõenäolisem:

  • Ärge edastage oma kontaktandmeid / soovitage uut ettevõtet omal moel
  • Kasutage võrgustiku loomise võimalust oma eesmärkidel
  • Kirjutage oma ettevõtte kontaktandmed paberitükkidele, mis a.) pole professionaalsed ja b.) midagi, mis tõenäoliselt visatakse minema.

Seetõttu on oluline anda neile töötajatele visiitkaardid, mis aitavad teil edu saavutada. Ja oluline on enda jaoks mõelda, miks te kardate seda teha. Kui te ei usalda oma töötajaid, võib olla aeg ümber mõelda, keda te palkate.

Pidage meeles: kui annate kellelegi visiitkaardi, annate talle agentuuri. See mitte ainult ei paranda teie ettevõtte nähtavust, vaid loob teie ja teie töötajate vahel positiivse tunde.

See saadab sõnumi, mis ütleb: “Ma usaldan teid, pean teid selle ettevõtte väärtuslikuks osaks, mul on hea meel, et esindate ettevõtet ja ma usun teiesse.”

About admin

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga